Nedräkning och nya kollegor

Nedräkningen är igång

Semestern fortgår, brännan uteblir i vanlig ordning och måndagen då jag får sätta mig ner på min stol på kontoret och köra igång igen, med mina goa kollegor, närmar sig!

Ingen som helst söndagsångest utan tvärtom är jag enormt taggad på att få dra igång hösten med en riktig rivstart!
Jag vet redan att det kommer vara fullt med kandidatintervjuer, möten med mina härliga konsulter och nätverksträffar som bara ligger där och väntar!

Men det bästa av allt:

Nya kollegor på ingång!

Vi har den fantastiska Josefine som börjar i september som Rekrytering- och Kompetenschef. Henne har jag haft turen att få jobba med även på en tidigare arbetsplats, så jag vet precis vad för stordåd som ska kokas ihop här inne på kontoret när vi alla slår våra kreativa huvuden ihop.

Ännu en riktig stjärna är på ingång, även om det namnet är hemligt i bara någon vecka till! Det stora avtäckandet kommer ni se på både Facebook, LinkedIn och överallt annars där vi inte kan hålla oss borta! Goda nyheter är ju till för att delas.

Sist men inte minst:
Min egen vikarie! Där har du fortfarande chans att hoppa på tåget om du känner dig manad! Vi jobbar tillsammans ett tag i uppstart och sedan är den omtalade stolen din i minst ett år! Vad väntar du på? Läs mer om tjänsten här för att fräscha upp minnet!

Nu kör vi!

Dela på sociala medier

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Skicka som mail
TOP