Talangchefen har fått ett nytt uppdrag

Jag har fått ett nytt uppdrag och är glad över att kunna dela det mer er! Jag kommer att vara kvar på Engqvist & Zimmerman, men har fått ett årslångt uppdrag utanför kontoret.

Bred tjänst med ansvar

Det är en mycket mångfasetterad tjänst som jag ser fram emot att bita tag i. Blir sannolikt mycket utvecklande!

Rollen innefattar bland annat att koordinera all service för att tillgodose kunds behov, vilket innebär många kontaktytor och varierande nivåer av förhandling. Med totalt inköpsansvar blir det även mitt uppdrag att utföra utvärdering av externa tjänste- och produktleverantörer; mätt mot mål, leverans och ekonomiska parametrar.

En annan stor del av tjänsten innefattar ansvar för arbetsmiljö och säkerhet, vilket jag har hunnit samla på mig en hel del erfarenhet inom under de senaste sex åren – så det känns som ett mycket välbekant område inom vilket jag tror att jag kan leverera riktigt bra både på kort- och långsiktig basis!

Sen ingår väl även matlagning och blöjbyten i giget, även om det inte är något som gärna skrivs ut i annonsen.

Jag ska alltså gå på mammaledighet om en vecka.

”Mammaledighet” – Varför heter det ledighet? Det är inte ledighet. Känns som århundradets feltitulering.

Ett jobb om något

Det är ett jobb, ett mer än heltidjobb. Du vaknar på morgonen och är redan på arbetsplatsen. Hann inte ens äta frukost eller klä på mig innan jag var där, utan det får man försöka hinna med lite snabbt innan första morgonmötet med kund. Dessvärre finns det ingen spikad tid för mötet, men det sker uppskattningsvis mellan 04-05 någon gång. Ibland tidigare, ibland är det stängt till lunch. Ingen vet.

Klädkoden är visserligen väldigt avslappnad och ingen reagerar på pyjamasen och rufset, vilket är en fördel. Förmodligen ser den andra mötesparten precis likadan ut, fast i mindre version.

Efter morgonsynkningen av vad som gäller för dagen så åker schemat ut genom fönstret och allt körs ad hoc. Lite för utmaningens skull, kan man ju låtsas. Men egentligen för att ledningen är väldigt ambivalent och mer tror på att ”styra på känsla”.

En orimligt stor del av dagen består sedan av att hantera bokstavliga hygienfrågor. Igen och igen. Och igen. Däremellan är det mat, stöttning i högst oklar (inre) konflikthantering och logistik. Och så mer mat.

Lön tar man ut i form av att andaktigt stirra på den lilla varelsen när den sover. Helt fantastiska förmåner i det lönekuvertet. All kärlekskemi i kroppen fullkomligt exploderar in awe.

HR och Rekrytering i Karlskrona och Blekinge

Kudos, som man säger på LinkedIn

Jag får faktiskt ge mig själv en liten klapp på axeln som har jobbat heltid samtidigt som jag skapat en liten människa från grunden. För tredje gången dessutom – så man känner sig sådär erfaren och tar alla nya mystiska symptom med ett ”happ, det är visst så det är nu”. Men det är en historia för en annan gång.

Nästa vecka på E&Z’s kontor blir alltså den sista för mig på ett tag, men jag kommer inte att försvinna från etern för det. Ett och annat blogginlägg från mig kommer att dyka upp här under tiden, med lite annat perspektiv på både branschen och livet skulle jag tro.

Nu blir det lite processavslut och målgångar så att jag kan gå hem med flaggan i topp!

Vi hörs snart!

 

Dela på sociala medier

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Skicka som mail
TOP