CV Förmedling

Vi förmedlar CV:n till din rekryteringsprocess!

Med vår CV-förmedling får ni intressanta CV till din rekryteringsprocess, så ni kan sitta i lugn och ro och gå igenom de som verkar intressanta för er. Vi gör jobbet och lägger ner den tid som krävs för att hitta intressanta CV:n.

Vi hittar kompetensen och kandidaterna – ni matchar med era värderingar, behov och önskemål. Det är som gjort för a perfect match i rekryteringen!

När du köper CV från oss så gör vi hela jobbet med att hitta rätt profil för dig och ditt företag. Sökningen och matchningen görs precis lika noggrant som i våra andra uppdrag inom rekrytering och search. Med hjälp av våra nätverk och vår erfarenhet kan vi leverera kandidatprofiler med relevant information för dig.

Detta ger dig en möjlighet att själv arbeta vidare med att hitta din nästa medarbetare.

CV förmedling Engqvist & Zimmerman

Processen

Så här kan vår process se ut när vi förmedlar CVn. Den är betydligt kortare än vid search och rekrytering. Detta ger dig en bra grund med ett antal CVn och kandidater att utgå från. Du går sedan vidare själv, i resten av stegen med intervjuer och anställning.

Förmedling av CV är på så vis ett smidigt och snabbt sätt att få fram intressanta kandidater när du föredrar att göra rekryteringen på egen hand.

Vill ni veta mer om cv förmedling?

TOP