Rekrytering, konsult & HR i Karlskrona och Blekinge

Vi rekryterar din nästa medarbetare

Vi rekryterar chefer, specialister och tjänstemän i de flesta branscher. Med en stor erfarenhetsbredd i vårt team finns en betydande insikt och förståelse för varierade marknader och verksamhetsområden.

Vår passion är människor och relationer. Vi tror på att lära känna er som kund vid uppstart av en rekrytering. Vi ska vara er förlängda arm till kandidater och för att lyckas med det vill vi lära känna er affär, organisation och kultur.
Att rekrytera handlar om att placera rätt person på rätt plats – något vi och våra kunder är framgångsrika med tillsammans.

I fokus

med önskan om en riktigt god jul

Tack alla kära kunder, kandidater och samarbetspartners för ett händelserikt och fartfyllt år.

Hos oss är det viktigaste att vi gör saker med hjärtat och att det är genuint. Därav vill vi på vårt sätt tacka för ett fint 2022 genom att ge en varm och glädjefylld julklapp till er alla.

Vi har valt att ge pengar till en organisation som bidrar på allra bästa sätt. Vårt paket med ett extra glansigt rött snöre ges till Kvinnojouren Karlskrona.

 

Vi vet att pengarna används på ett fantastiskt sätt som ger värme, trygghet och stöd till de som behöver.

Ta hand om varandra och glöm inte att det är coolt att vara snäll!

Kram från Zimmermans

Hur kan vi hjälpa dig?

Ditt behov styr vårt uppdrag. Rekrytering, konsultinhyrning eller HR- och personalfrågor – våra tre verksamhetsområden. Med vår support hittar du dina framtida stjärnor, tillfälliga hjältar och en trygg partner för fortsatt utveckling av era talanger och verksamhet.

Annika Zimmerman

Hur kan vi hjälpa dig?

Beskriv kortfattat vad vi skulle kunna hjälper till med så hör vi av oss.